Volwassen en toch buiten spelen? De Stad Uit zoekt vrijwilligers voor het eiland van Brienenoord

Vind je het leuk vind om samen met Rotterdamse kinderen de natuur in te trekken? De Stad Uit zoekt mensen die met schoolkinderen avonturen in het getijdenbos van het eiland van Brienenoord willen beleven.

Ga je mee?

Als vrijwilliger maak je deel uit van een leuk team en werk je mee aan onvergetelijke natuuruitjes. Het is geen moment saai!

Wat kun je verwachten?

5 tot 10 keer per jaar ga je meewerken aan de De Stad Uit’jes. Op het moment zoeken we specifiek avontuurlijk ingestelde mensen voor het eiland van Brienenoord. Je hoeft geen ervaring te hebben als natuur of jeugdbegeleider.

Schoolklassen en kinderen met hun ouder/verzorger beleven unieke natuurervaringen aan het strand, op de boerderij of op een weiland. Jij begeleidt de kinderen bij aankomst en vertrek, helpt opbouwen en afbreken, begeleidt activiteiten en draagt bij voor een onvergetelijk toffe sfeer.

Voorzieningen: Je kunt deelnemen aan trainingen zoals wildernis EHBO en natuurkennis.

Er is een vrijwilligersvergoeding voor outdoor kleding, vervoer en lunch. Je bent verzekerd.

Wij vragen de VOG voor je aan en we hebben een gedragscode voor omgang met minderjarigen.

Meer weten? Neem contact op met Gudrun of Jorinde via info@destaduit.nl