Gezocht: enthousiaste vrijwilligers

De Stad Uit zoekt nieuwe vrijwilligers. Vind je het leuk vind om samen met Rotterdamse kinderen de natuur te ervaren? Kom dan onze vrijwilligers groep versterken.

Ons team is aan uitbreiding toe! Een van onze vrijwilligers verhuist naar het oosten, een ander heeft vast werk gevonden, er is plek voor nieuwe mensen bij De Stad Uit.

Als vrijwilliger maak je deel uit van een leuk team en heb je altijd gezellige taken met kinderen en volwassenen. Het is geen moment saai! Meer weten?

Wat kun je als vrijwilliger verwachten?

  • 5 tot 10 keer per jaar ga je tijdens schooltijden en/of daarbuiten kinderen ontvangen en begeleiden,
  • trainingen zoals wildernis EHBO,
  • werken in een super leuk team.

Kom kennis maken op 23 januari

Kom je kennismaken? In januari is er een speciale bijeenkomst voor geïnteresseerden van 16.00 – 17.00 uur. Meld je snel even aan bij info@destaduit.nl

Voorzieningen

Er is een vrijwilligersvergoeding en je bent verzekerd, we vragen een VOG voor je aan. Je kunt verdiepende trainingen te volgen.

Over ons

Bij De Stad Uit van stichting Lekker Groen organiseren we uitjes voor kinderen met school en in hun vrije tijd, hierbij richten we ons op de bewoners van stenige stadswijken waar weinig groen en natuur is. We gaan dan naar bio-boeren en natuurgebieden dichtbij en in de stad. Hier beleven kinderen onvergetelijke avonturen. 

Doet u mee? Ieder kind de natuur in!

Leuk, hé, die doe dingen met de kinderen. Een beetje natuur is zo belangrijk.

Wist je dat veel stadskinderen nog nooit met hun voetjes in de zee hebben gestaan, nog nooit door een bos zijn gestruind of in een boom zijn geklommen? Dat gun je toch ieder kind!

Geef een kleine bijdrage en maak het mogelijk!